Ladeboks til Elbil

Hos Eltrix går vi langt for at bidrage til den grønne omstilling i samfundet. Derfor tilbyder vi billige og lette løsninger, når det kommer til en ladeboks til elbil. 

I dag findes der mange forskellige ladebokse på markedet, men hos Eltrix får du altid en ladeboks, som både er billig og understøttet af kvalitet. Her betaler du ikke for dyre mærker, men for kvaliteten og udstyret. 

Vi forhandler mærket Teison – som giver os mulighed for at tilbyde dig et varieret sortiment af ladebokse til elbiler. Læs mere om vores samarbejde med Teison.

Ladeboks til elbil

Teison Ladebokse til elbiler

Her kan du se 3 af vores udvalg af ladestationer fra Teison. For at kunne se vores priser – skal du oprette et login. Du kan læse meget mere om vores ladebokse her.

Eltrix lade effekt skema

Specifikationer

Vores Teison ladeboks til elbil fåes i 2 forskellige styrker. Styrken bestemmer hvor hurtigt bilen lader, men vær altid opmærksom på at ikke alle biler kan holde til 22 KW. 

Vores ladeboks på 11KW lader ca. 50-60 km. op i timen. Hvor den stærkere på 22KW lader ca. 100-120 km op i timen.

Spar penge & få en trofast samarbejdspartner

Hos Eltrix er vi elektronik leverandører til elektrikere og andre, som har interesse i at købe elektronik i større mængder. 

Hvis du vælger Eltrix, som din leverandør af elektronik – så kan vi garantere dig, at du får en samarbejdspartner, som altid kan hjælpe dig med at få ladebokse til lave priser.  Vi yder ligeledes rådgivning til vores kunder, så hvis du ønsker datablade, informationer eller generel hjælp til vores sortiment – så kan du altid skrive eller ringe.

ladeboks til elbil samarbejde

Ladebokse til lave priser

I 2020 var der rekordmange, som købte elbil og tegnede abonnementer til ladebokse rundt i landet. Dette har dannet grobund for Eltrix, som ønsker at hjælpe elektrikere med på rejsen, så I kan få en ladeboks til elbil til en konstant lav pris. 

Årsagen til at vi kan sælge ladebokse så billigt, som vi kan – er fordi vi kun har fokus på B2B salg – vi har derfor råd til at målrette vores produkter og sortiment direkte til elektrikeren. Vi har selv mange års erfaring med branchen – så vi ved hvor meget prisen og kvaliteten betyder. 

Prisen er lav, men kvalitet i top. Både vores ladestandere fra Teison og vores service hos Eltrix er af høj kvalitet. 

Teknisk Support & Rådgivning

Eltrix er mere end bare et sted, man kan købe billige ladebokse. Vores erfarne og kvalificerede rådgivere sidder nemlig altid klar til at hjælpe vores kunder. 

Hvis du sidder med spørgsmål til vores elektronik eller ønsker yderligere information – så kan du altid skrive eller ringe til os på: 41 12 30 30 og info@eltrix.dk

Hvad gør ELTRIX til en unik virksomhed?

At vælge en ny samarbejdspartner er ikke en nem beslutning. Der vil altid indledningsvis være en vis usikkerhed indtil tilliden opbygges gennem en gensidig leverance på de forventninger, som parterne har til hinanden.

Vi hos ELTRIX er velovervejede og langsigtede i alt, hvad vi gør. Det betyder, at vi selektivt investerer vores tid og resurser i løsninger og samarbejder, som vi tror på kan skabe gensidig værdi i et længere perspektiv. Dette er vores filosofi; udvikling og vækst i samarbejdet gennem fokus på værdiskabelse hos vores kunder og hos ELTRIX.

ELTRIX er en ung virksomhed som indeholder stor teknisk, salgsmæssig og administrativ erfaring. Vi ved, hvad der kræves i elbranchen og vil med fokus på bæredygtighed bidrage til samfundets grønne omstilling. Det mener vi giver os de bedste muligheder for at langsigtet udvikle virksomheden i alle dimensioner.

Vores medarbejdere har en lang baggrund inden for teknik- og elbranchen, og vi står inde for kvaliteten af vores produkter og løsninger. Vi bestræber os på en høj servicegrad overfor vores kunder, som også omfatter en bred lagerføring af vores produkter. Vi er klar til at hjælpe Dig.

Vores ladere og tilbehør

Vi har et partnerskab med Teison New Energy, som er en kinesisk kvalitetsleverandør af ladebokse af høj kvalitet. Deres produkter er udviklet, designet og produceret med fokus på holdbarhed, sikkerhed og konnektivitet (app tilknytning, OCPP), som dokumenteres gennem internationale godkendelser og kvalitetsopfølgning.

Alle vores ladere har IP-65 eller IP-67 godkendelser og indeholder kun CE certificerede komponenter fra markedsledende leverandører som STMicroelectronics. Produktsortimentet er bredt og omfatter ladebokse med alle grader af funktionalitet; fra enkle let-betjente ladere til opsætning hos den enkelte husstand (f.eks. Wallbox Home), mere avancerede ladebokse til f.eks. boligforeninger og p-pladser med multibruger adgang (Wallbox Home Pro med Wifi/4G) til store meget kraftige ”OCPP Charging Stations”. Som udgangspunkt har brugere af ELTRIX ladere fri mulighed for at vælge, hvilket energiselskab, som man ønsker at købe strøm fra. Altså maksimal frihed uden lange bindingsperioder for ejer/bruger.

En ladeboks vil ofte blive hængt op på væggen i garagen eller carporten, men hvor dette ikke er muligt eller ønsket, tilbyder vi også kvalitetsstandere til vores forskellige ladebokse, som er nemme at sætte op. Hvis du står og mangler et kabel til din ladeboks, der er kompatible med både 16A og 32A type-2 ladebokse, så kan vi også levere det fra lager.

Fokus på udvikling og forbedring

ELTRIX udvider løbende produktsortimentet med kvalitetsprodukter. Vi tester og vurderer ethvert produkt og projekt, som vi vælger at associere os med. Vi har et stærkt økonomisk fundament, som kan finansiere vores fortsatte udvikling. Ønsker du at kontakte os vedrørende et samarbejde, bedes du ringe på 41 12 30 30. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Scroll to Top

Jeg handler som:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.