Ladebokse til montering

Hvad gør ELTRIX til en unik virksomhed?

At vælge en ny samarbejdspartner er ikke en nem beslutning. Der vil altid indledningsvis være en vis usikkerhed indtil tilliden opbygges gennem en gensidig leverance på de forventninger, som parterne har til hinanden.

Vi hos ELTRIX er velovervejede og langsigtede i alt, hvad vi gør. Det betyder, at vi selektivt investerer vores tid og resurser i løsninger og samarbejder, som vi tror på kan skabe gensidig værdi i et længere perspektiv. Dette er vores filosofi; udvikling og vækst i samarbejdet gennem fokus på værdiskabelse hos vores kunder og hos ELTRIX.

ELTRIX er en ung virksomhed som indeholder stor teknisk, salgsmæssig og administrativ erfaring. Vi ved, hvad der kræves i elbranchen og vil med fokus på bæredygtighed bidrage til samfundets grønne omstilling. Det mener vi giver os de bedste muligheder for at langsigtet udvikle virksomheden i alle dimensioner.

Vores medarbejdere har en lang baggrund inden for teknik- og elbranchen, og vi står inde for kvaliteten af vores produkter og løsninger. Vi bestræber os på en høj servicegrad overfor vores kunder, som også omfatter en bred lagerføring af vores produkter. Vi er klar til at hjælpe Dig.

Vores ladere og tilbehør:

Vi har et partnerskab med Teison New Energy, som er en kinesisk kvalitetsleverandør af ladebokse af høj kvalitet. Deres produkter er udviklet, designet og produceret med fokus på holdbarhed, sikkerhed og konnektivitet (app tilknytning, OCPP), som dokumenteres gennem internationale godkendelser og kvalitetsopfølgning.

Alle vores ladere har IP-65 eller IP-67 godkendelser og indeholder kun CE certificerede komponenter fra markedsledende leverandører som STMicroelectronics. Produktsortimentet er bredt og omfatter ladebokse med alle grader af funktionalitet; fra enkle let-betjente ladere til opsætning hos den enkelte husstand (f.eks. Wallbox Home), mere avancerede ladebokse til f.eks. boligforeninger og p-pladser med multibruger adgang (Wallbox Home Pro med Wifi/4G) til store meget kraftige ”OCPP Charging Stations”. Som udgangspunkt har brugere af ELTRIX ladere fri mulighed for at vælge, hvilket energiselskab, som man ønsker at købe strøm fra. Altså maksimal frihed uden lange bindingsperioder for ejer/bruger.

En ladeboks vil ofte blive hængt op på væggen i garagen eller carporten, men hvor dette ikke er muligt eller ønsket, tilbyder vi også kvalitetsstandere til vores forskellige ladebokse, som er nemme at sætte op. Hvis du står og mangler et kabel til din ladeboks, der er kompatible med både 16A og 32A type-2 ladebokse, så kan vi også levere det fra lager.

Fokus på udvikling og forbedring: 

ELTRIX udvider løbende produktsortimentet med kvalitetsprodukter. Vi tester og vurderer ethvert produkt og projekt, som vi vælger at associere os med. Vi har et stærkt økonomisk fundament, som kan finansiere vores fortsatte udvikling. Ønsker du at kontakte os vedrørende et samarbejde, bedes du ringe på 41 12 30 30. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.